Lavazza Koffiebonen

Lavazza koffiebonen

✅ Groot aanbod Lavazza koffiebonen!
✅ Voordelig! (zeer scherpe prijzen)
✅ Snel thuis geleverd!

Lavazza koffiebonen zijn koffiebonen van een echte Italiaanse koffiebranderij. Al 4 generaties lang zorgen ze voor een echt Italiaans kopje koffie. Lavazza is één van de populairste merken van Italië en is ook erg geliefd in Nederland. Het bekende merk Lavazza staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Een kopje Lavazza koffie is dus altijd een goede keuze.

Lavazza koffiebonen aanbieding!

Lavazza koffiebonen zijn altijd in de aanbieding bij koffiehenk.nl! Een zeer scherpe prijs is voor ons standaard. 

Meest verkochte lavazza koffiebonen

Hieronder hebben we speciaal voor u de meest verkochte lavazza soorten geselecteerd. Wilt u alle lavazza koffiebonen zien? Scroll dan naar beneden. 

Meest verkochte Lavazza koffiebonen

 

Alle lavazza koffiebonen

Hieronder hebben we alle lavazza koffiebonen voor u geselecteerd. U kunt een keuze maken uit meer dan 30 verschillende soorten Lavazza koffiebonen!

Alle lavazza koffiebonen

Producten 1 tot 10 van 48 in totaal

 

Lavazza Tierra koffiebonen

Lavazza iTierra is een goede keuze voor maatschappelijk en verantwoord koffie drinken. Het project iTierra is in 2002 ontstaan om verantwoord te ondernemen en bedoeld om de sociale en ecologische omstandigheden te verbeteren van de koffieboeren. De iTierra selection is ontwikkeld in samenwerking met het Rainforest Allicance keurmerk. Rainforest Alliance is het keurmerk voor arbeidsomstandigheden, natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit en milieu. De iTierra selection staat dus voor duurzaam koffie drinken.

Lavazza iTierra

Producten 1 tot 5 van 7 in totaal

Pagina

 

Duurzaamheid van Lavazza koffiebonen

Lavazza koopt voornamelijk bij lokale koffieboeren en probeert zo CO2 neutraal te produceren. Zo heeft het bedrijf een CO2 neutraal kantoor en probeert het vooruitstrevende technologieën te ontwikkelen om zo min mogelijk uitstoot te produceren.

Goedkope Lavazza koffiebonen kopen

Bij Koffiehenk.nl verkopen we goedkope Lavazza koffiebonen die iedereen online kan bestellen en thuis geleverd wordt.

Lavazza koffiebonen uit voorraad leverbaar

Door ruime voorraad zijn Lavazza koffiebonen 99% uit voorraad leverbaar!

Lavazza koffiebonen online kopen

Lavazza koffiebonen zijn koffiebonen van een echte Italiaanse koffiebranderij. Al 4 generaties lang zorgen ze voor een echt Italiaans kopje koffie. Lavazza is één van de populairste merken van Italië en is ook erg geliefd in Nederland. Het bekende merk Lavazza staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Een kopje Lavazza koffie is dus altijd een goede keuze.

Lavazza koffiebonen aanbieding

Lavazza koffiebonen zijn altijd scherp geprijsd bij Koffiehenk.nl. U koopt deze eenvoudig, goedkoop en snel online.

Over Lavazza koffiebonen

Lavazza is een Italiaanse koffiebrander. Het bedrijf is gevestigd in Turijn. Lavazza is opgericht door Luigi Lavazza (1859–1959), die als detailhandelaar koffie ging branden en verkopen. Tegenwoordig is Lavazza voornamelijk bekend als leverancier van espressokoffie, je vindt dus ook Lavazza espresso bonen terug in ons assortiment. Het bedrijf is marktleider in Italië en exporteert wereldwijd haar koffiebonen.

Lavazza koffiebonen doos kopen

Wilt u een complete omdoos lavazza koffiebonen kopen? Dan kunt u het beste 6 of 12 stuks bestellen. De koffiebonen van Lavazza worden over het algemeen verpakt per 6 stuks. De enige uitzondering hierop is de Lavazza Decaffeinato, deze is verpakt per 12 stuks. Hieronder een afbeelding van de lavazza koffiebonen doos. 

Lavazza koffiebonen omdoosLavazza doos decaffeinatoLavazza koffiebonen omdoos

Duurzaamheid van Lavazza koffiebonen

Lavazza koopt voornamelijk bij lokale koffieboeren en probeert zo CO2 neutraal te produceren. Zo heeft het bedrijf een CO2 neutraal kantoor en probeert het vooruitstrevende technologieën te ontwikkelen om zo min mogelijk uitstoot te produceren.

Goedkope Lavazza koffiebonen kopen

Bij Koffiehenk.nl verkopen we goedkope Lavazza koffiebonen die iedereen online kan bestellen en thuis geleverd wordt.

Lavazza koffiebonen uit voorraad leverbaar

Door ruime voorraad zijn Lavazza koffiebonen 99% uit voorraad leverbaar!

Meest verkochte lavazza koffiebonen

Hieronder de meest verkochte Lavazza koffiebonen van dit moment. 

Meest verkochte Lavazza koffiebonen

De soorten Lavazza koffiebonen

Bij koffiehenk.nl verkopen we een heel groot assortiment aan Lavazza Koffiebonen. Hieronder een opsomming van het grote aanbod van Lavazza koffiebonen! U kunt zelfs op de link klikken om direct naar het product toe te gaan en deze te bestellen. 

Kies hieronder uw Lavazza coffee uit: 

 

Geen keus kunnen maken? Wilt u graag advies welke Lavazza bonen voor u geschikt zijn? Schroom dan niet om contact op te nemen!Waar koop ik Lavazza koffiebonen?

Lavazza koffiebonen kunt u zeer voordelig bij Koffiehenk kopen! Een groot assortiment aan Lavazza koffiebonen (40+ Lavazza soorten) tegen een zeer scherpe prijs. De standaard Lavazza soorten zijn over het algemeen in elke supermarkt verkrijgbaar, maar niet tegen een scherpe prijs die Koffiehenk u biedt. Naast de regulier verkrijgbare soorten kunt de speciale soorten Lavazza dus vinden bij Koffiehenk.nl.

Welke Lavazza koffiebonen zijn geschikt als cappuccino?

in principe kunt u met elke Lavazza koffie een cappuccino maken, wel zit hier veel smaakverschil in of kan het waterachtig smaken! We raden voor een cappuccino de Lavazza gran espresso, caffe crema classico, Top class, Crema e aroma of de  caffé crema gustoso aan. Er is dus veel keuze in Lavazza koffiebonen voor een cappuccino.

Welke Lavazza koffiebonen zijn er allemaal te koop?

Er zijn tal van Lavazza koffiebonen te koop! Bij koffiehenk hebben we een assortiment van 40+ soorten Lavazza. De meest verkochte kofffiebonen van Lavazza zijn de Crema e aroma, Qualita Rossa en Qualita Oro. Naast de meest verkochte koffiebonen kunt u ook bijvoorbeeld de Lavazza Blue line vinden, deze wordt voornamelijk voor Horeca geproduceerd, maar is bij ons ook voor de consument te koop! De Blue line zijn de blauwe verpakkingen koffiebonen o.a.: Gran Espresso, Super crema, Top Class, Gold selection en Crema e Aroma. Lavazza heeft naast de Blue line ook nog een iTierra lijn. Deze iTierra bestaat uit een project dat boeren een beter bestaan moet geven en leert de boeren omgaan met klimaatverandering.. Elke soort staat voor een ander land en heeft een andere smaak. Het iTierra project is dus een duurzaamheidsproject en staat voor goede arbeidsomstandigheden.

 De voordelen

De voordelen van Koffiehenk.nl

 • Snel thuis geleverd!
 • ZEER SCHERP GEPRIJSD! De beste prijzen vindt u bij Koffiehenk.nl
 • Verzendkosten € 3,95 ongeacht de grootte van de bestelling! (Nederland)
  Bekijk hier alle verzendtarieven
 • Een compleet en uitgebreid koffie assortiment
 • Ruime voorraad!
 • Uitstekende Klantenservice: Mail ons via info@koffiehenk.nl
Eenvoudig

Bestel eenvoudig uw koffie online

U bestelt eenvoudig in 2 stappen uw koffie!

1. Kies welke koffie u graag thuis geleverd wilt krijgen.

2. Betaal veilig online en vul de nodige gegevens in.

U kunt vaak de volgende dag al van uw kopje koffie genieten!

 

Voordelig

Zeer scherp geprijsd!

 • De beste prijzen vindt u bij koffiehenk.nl
 • Uit eigen voorraad leverbaar
 • Uniek assortiment
 • Snelle levering 1 á 3 werkdagen
 • Een compleet en uitgebreid koffie assortiment


1

Vraag of klacht?

We helpen u graag!Wilt u de houdbaarheidsdatum weten? Of heeft u een andere vraag?

2

Stuur ons een mail!

Stuur ons eenvoudig een mail met uw vraag of klacht naar: info@koffiehenk.nl

3

U ontvangt vaak dezelfde werkdag nog een antwoord

We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. In 95% van de gevallen heeft u binnen 24 uur bericht terug! Waarom mailen? Dit is voor ons stukken effectiever en zo kunnen we de prijzen laag houden!

 

De geschiedenis van Lavazza koffiebonen

Lavazza is opgericht door Luigi Lavazza die als detailhandelaar koffie ging branden en verkopen in 1895. Luigi was innovatief en had passie voor zijn werk. Hij ging met koffiebonen aan het mixen. Hierdoor kreeg hij verschillende smaken koffie, die klanten erg waardeerden. Door het innovatieve van Luigi Lavazza waren de Blends van Lavazza ontstaan. Lavazza is tegenwoordig vooral bekend om de heerlijke koffie die ze verkopen. Het bedrijf is een van de grote marktleiders in Italië als het gaat om koffie! Het bedrijf wordt inmiddels al gerund door de 4e generatie van de familie.