Biologische koffiebonen

Biologische koffiebonen

Hieronder een divers aanbod aan biologische koffiebonen! Bij de productie van biologische koffiebonen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu en welzijn. Er zijn diverse eisen voor biologische landbouw afhankelijk van het keurmerk. 

Ga direct naar het hele assortiment koffiebonen:

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Biologische koffiebonen

Bij koffiehenk.nl hebben we een divers aanbod aan Biologische koffiebonen. Bij de productie van biologische koffiebonen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu en welzijn. Er zijn diverse eisen voor biologische landbouw. Wilt u dit specifiek weten? Kijkt u dan eens op de website van het voedingscentrum.

Hoe herkent u biologische koffiebonen?

Vaak kunt u biologische koffiebonen al aan de naam herkennen. Naast de naam vindt u vaak op de verpakking een keurmerk. Voorbeelden hiervan zij het EKO keurmerk, Europees Biologisch & Demeter. Over het algemeen komt u het meest het EKO keurmerk of het europees biolgisch keurmerk tegen op de verpakking. Elk keurmerk stelt zijn eigen eisen.

Biologische koffie drinken

Wilt u biologische koffiebonen kopen? Kijkt u dan onder Biologische koffiebonen. Speciaal voor u hebben we een verfijnde selectie Bio-koffiebonen. Het aanbod Bio koffiebonen wordt de laatste jaren uitgebreider en langzamerhand zult u hier dus ook meer biologische koffiebonen vinden.

Het assortiment bio koffiebonen

Bij koffiehenk.nl bieden we een divers aanbod aan biologische koffiebonen aan. Langzamerhand breiden we deze Biologische koffiebonen steeds verder uit. Heeft u een tip voor een heerlijke biologische koffieboon? We staan altijd open voor tips. Hieronder een aantal soorten biologische koffiebonen:

Minges bio cafe
Lavazza Alteco Bio
Segafredo Selezione Organica
Café Intencion van J.J. Darboven (ook fairtrade)
Schirmer Espresso bio (ook fairtrade)
Schirmer Caffe Crema bio (ook fairtrade)
Lavazza iTierra Bio-Organic

Dit assortiment biologische koffiebonen wordt langzamerhand steeds verder uitgebreid. Heeft u een tip voor een heerlijke Biologische koffie? We horen het graag.

Milieubewust uw koffie thuis gestuurd

We versturen uw koffiebonen soms in een andere doos dan de originele doos. Dit doen we om zo veel mogelijk milieubewust te versturen. Bij een grote bestelling proberen we zoveel mogelijk kilo en bonen in een doos te versturen. De oude omdozen gebruiken we dan om andere pakketten te versturen en zo hoeven we geen nieuwe dozen aan te schaffen en recyclen we de oude omverpakking!

Om onze voetafdruk te verkleinen hebben we een minimaal bestelbedrag ingesteld in onze webshop. Zo zijn er minder kleine orders en hoeft er minder vaak een pakket naar dezelfde klant. Dit scheelt de bezorger weer één levering en dit is weer gerelateerd aan de CO2-uitstoot. Grotere bestellingen reduceren dus de CO2-uitstoot. Daarnaast wordt verpakkingsmateriaal gebruikt zoals tape wat ook weer resulteert in minder verpakkingsmateriaal.

Biologische koffie kopen

Bij koffiehenk.nl versturen we uw biologische koffiebonen duurzaam. Biologische koffiebonen koopt u eenvoudig, goedkoop en snel op koffiehenk.nl!De voordelen

De voordelen van Koffiehenk.nl

 • Snel thuis geleverd!
 • ZEER SCHERP GEPRIJSD! De beste prijzen vindt u bij Koffiehenk.nl
 • Verzendkosten € 3,95 ongeacht de grootte van de bestelling! (Nederland)
  Bekijk hier alle verzendtarieven
 • Een compleet en uitgebreid koffie assortiment
 • Ruime voorraad!
 • Uitstekende Klantenservice: Mail ons via info@koffiehenk.nl
Eenvoudig

Bestel eenvoudig uw koffie online

U bestelt eenvoudig in 2 stappen uw koffie!

1. Kies welke koffie u graag thuis geleverd wilt krijgen.

2. Betaal veilig online en vul de nodige gegevens in.

U kunt vaak de volgende dag al van uw kopje koffie genieten!

 

Voordelig

Zeer scherp geprijsd!

 • De beste prijzen vindt u bij koffiehenk.nl
 • Uit eigen voorraad leverbaar
 • Uniek assortiment
 • Snelle levering 1 á 3 werkdagen
 • Een compleet en uitgebreid koffie assortiment


1

Vraag of klacht?

We helpen u graag!Wilt u de houdbaarheidsdatum weten? Of heeft u een andere vraag?

2

Stuur ons een mail!

Stuur ons eenvoudig een mail met uw vraag of klacht naar: info@koffiehenk.nl

3

U ontvangt vaak dezelfde werkdag nog een antwoord

We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. In 95% van de gevallen heeft u binnen 24 uur bericht terug! Waarom mailen? Dit is voor ons stukken effectiever en zo kunnen we de prijzen laag houden!